Pentru mine fundația înseamnă fericire. (Ana Maria - beneficiar Program Afterschool)

 Îmi place sa vin la activitățile afterschool și cea mai mare bucurie pentru mine este să pictez și sa dau culoare vieții. (Mirona - beneficiar Program Afterschool)

Aici mi-am făcut o mulțime de prieteni și am învățat să lucrăm împreună ca o echipa. (Mihai - beneficiar Program Afterschool)

Toate activitățile la care am participat m-au ajutat să îmi dezvolt simțul estetic și să-mi educ creativitatea. (Denisa - beneficiar Program Afterschool)

Am învațat să am mai multă încredere în mine, să-mi exprim emoțiile și sentimentele dincolo de timiditate. (Raluca - beneficiar Program Afterschool)

Activitățile afterschool la fundație sunt ca o școala prietenoasă. (Laura - beneficiar Program Afterschool)

Aici nu exista corect sau greșit în a-mi explora creativitatea. (Sidonia - beneficiar Program Afterschool)

 Înainte să vin la activitățile afterschool viața mea a fost diferită. Prin aceste activități am învățat să fiu mai responsabil, mai vesel, mai deschis în relația mea cu părinții si prietenii. (Denis - beneficiar Program Afterschool)

Fundația Adina Stiftelsen m-a ajutat să fiu încrezător, m-a ajutat să-mi împlinesc micile dorințe și să le transform în mari realizări. M-au făcut să gândesc dincolo de limite și visul meu de a deveni doctor se va împlini. Cred că cel mai frumos mod de a mulțumi, ar fi să pot intoarce tot binele altor persoane aflate la nevoie. (Alin - beneficiar Program Educațional)

Fundația mi-a dat încredere în mine, m-a făcut să realizez că sunt capabilă să merg la liceu și să-mi croiesc un drum mai bun în viață. (Daiana - beneficiar Program Educațional)

Nu m-am gândit niciodată că joaca poate fi atât de importantă. Acestea sunt cele mai bune ore din săptămână. (Dominca - beneficiar Grădiniță Deschisă)

Am observat că fiul meu este mai atent la ce spun, este mai vesel pentru că petrecem mai mult timp împreună. (Petruta - beneficiar Grădinița Deschisă)

Aici este cea mai frumoasă gradiniță pentru că mami vine să se joace cu mine! (Loredana - beneficiar Grădiniță Deschisă)

 Îmi place pentru că mă joc cu tati cu mașinuțele, construim diferite lucruri și spunem poezii împreună. (Raul - beneficiar Grădiniță Deschisă)

Ne dau atât de mult. Programul este pentru ei, însă noi ne îmbogățim sufletește. (Glicheria - voluntar Home Start)

Nu am crezut că voi fi atât de afectată și schimbată de acest proiect. Familia m-a primit în mijlocul ei. M-a ajutat. Mă consider și eu un beneficiar. Am văzut cât înseamnă să dai din timpul tau. (Aurora - voluntar Home Start)

A venit la noi și simt că este prietena mea. Discuțiile pe care le-a avut cu mine și faptul ca s-a jucat cu copiii mei – toate astea m-au ajutat, m-au încurajat și mi-au dat putere să merg mai departe. (Maria - beneficiar Home Start)

Suntem recunoscători și nu avem destule cuvinte să vă mulțumim că cineva s-a gandit la copiii noștri. (Irina - beneficiar Home Start)


We are here

Contact

0351 439 008 | 0749 153 016
0351 439 008 | 0749 153 016
Str. Romul, Bl.D, Ap.7
Craiovei street, No.60A, Leșile Village
Craiova, Dolj
Șimnicu de Sus, Dolj County
office@fundatia-adina.ro

Our friends