În aceastǎ searǎ a avut loc serbarea copiilor din programul “After School” desfǎșurat de fundația Adina Stiftelsen în comuna Goiești. Cu cele mai frumoase hǎinuțe, nerǎbdǎtori și cu zâmbetul de buze, copiii s-au prezentat la școalǎ, mulți dintre ei cu pǎrinții de mânǎ, pentru a descoperi marile surprize care le-au fost pregǎtite.

Au asistat cu toții la un mic spectacol de colinde, apoi fiecare și-a primit cadoul bine-meritat pentru întreaga muncǎ depusǎ de-a lungul anului. Cu toții s-au bucurat de atenția oferitǎ, au dansat, au cântat și s-au bucurat în prag de sǎrbǎtoare, prezent fiind și moș Crǎciun, care a fost atenția serii. Pe rând au cerut sǎ facǎ fotografii cu acesta, așezându-se timorați în brațele lui calde. Arzând de nerǎbdare sǎ vadǎ ce conțin cadourile, au mers în clasele vecine și și-au desfǎcut surprizele pregǎtite. Seara a fost magicǎ, atmosfera de sǎrbǎtoare sfântǎ care se apropie s-a simțit întru-totul iar bucuria copiilor a atins apogeul atât de mult așteptat de toatǎ echipa fundației care le-a fost alǎturi în toatǎ aceastǎ perioadǎ.
Urǎm, pe aceastǎ cale, un Craciun binecuvântat, tuturor celor care vegheazǎ pentru fericirea acestor copii și le transformǎ fiecare clipǎ în ceva special, poate chiar magic pentru mulți dintre ei.
Crǎciun fericit tuturor!

                                        serbare Goiesti     serbare Goiesti

We are here

Contact

0351 439 008 | 0749 153 016
0351 439 008 | 0749 153 016
Str. Romul, Bl.D, Ap.7
Craiovei street, No.60A, Leșile Village
Craiova, Dolj
Șimnicu de Sus, Dolj County
office@fundatia-adina.ro

Our friends